Dec 5, 2012, 2:12 PM

Истинският дъжд 

  Poetry » Love
467 0 0

Когато любовта ти ме докосна,

в мен изригна като огнен дъжд.

Под клепачите си аз видях една жена разкошна

да се целува влюбено със мъж.

 

Не знаех, че това било начало,

покана някаква за секс,

където като в чудно огледало

тя при мен се върна без адрес.

 

След туй сънувах пак красивото начало,

преживявах края му един и същ,

докато не счупих лъскавото огледало

и усетих истинския дъжд.

© Росица Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??