В онази нощ
студената
успях да го видя
истински
искрен
и толкова мой.
Не стигна времето
да се насладя на
най-сладките му целувки
най-истинските му думи
най-красивия мъж.
И тръгнах си с изгряващото слънце
и сега липсата му е толкова
болезнена
раздираща
пареща.
Липсват
целувките
докосването
думите
най-вече
как каза ми,че
обича ме
по някакъв негов си начин.
Обичам го
с него
съм цяла и истинска
а времето спира
цветовете са ярки
и всичко друго изчезва….
© Даяна Иванова All rights reserved.