Apr 20, 2018, 8:09 PM

Истинско 

  Poetry » Love
629 2 2

Няма по-топло място от твоята прегръдка,

нито по-красиво нещо от твоите очи..

винаги изпълнени със нежност и любов са,

в тях живее моят свят и моите мечти.

Няма по-прекрасен дар от твоята усмивка,

винаги готова надежда да роди,

като слънчев лъч тя моят мрак пробива,

готова пътя ми със светлина да озари.

Няма по-голяма радост, че именно съдбата

дава тез "случайности" и чака любовтта,

просто да открие точно онези двама

и да ги свърже, чак до вечността.

Няма по-щастлива от мене, че те срещнах,

няма по-прекрасно чувство на света,

да обичаш и да знаеш, че също си обичан,

няма по-истинско нещо от това.

© Периян Байрамова All rights reserved.

За Е.С. 
С обич!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??