Nov 20, 2009, 8:37 PM

Истинско приятелство 

  Poetry
1445 0 1

Приятелството - има го, нали?

Има го, но истинското ли?

Да си истински приятел -

трудно е това,

да помагаш ти на някой

в трудност и беда.

Приятел може да е всеки

но истински - едва ли!

Да си истински приятел

трудно е, разбра ли?

Истински приятел

трудно се познава,

но, познаеш ли веднъж,

за цял живот остава!

Приятеля не наранявай

и винаги помагай,

но трудно е да бъдеш, знай,

приятел истински докрай!

 

© Радослав Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??