Sep 13, 2009, 9:05 PM

Истинското - Аз 

  Poetry
511 0 4

Защо копираш в себе си лъжите,

губиш вяра в любовта,

защо криеш от себе си сълзите,

затънал в бедната, изкуствена душа.

 

Защо гордостта за теб е всичко,

оставаш винаги рани след теб,

защо не осъзнаваш, че ти си нищо

и ти си като всички -

и ти си жалък и свиреп.

 

Проклинай, крещи,

ала кой ще чуе твоя глас.

В тъмнината погубен

бориш се с истинското си - АЗ.

 

Милан Милев

12.09.09

© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??