Oct 28, 2011, 9:57 PM

Ивцата и Росен 

  Poetry » Other
477 0 1

"Бюлетина номер осем - 

дай гласа си срещу Росен!

Ний, велики БСП-ари,

ще ви пазиме от твари!

 

Бойко - новият тиранин,

той на всички е стопанин.

Ако нему се не даваш,

ти държавата спасяваш!"

 

Но небето се размаза,

Бойко тиквата показа!

И със своите копита

той червените изрита.

 

И разбуляйки мъглата,

той отвори си устата:

"Очисти си греховете,

чуй Гласа на боговете!

 

Ти си работа голяма -

махай Серго и Догана!

Ти, пионке във Играта,

ще спечелиш ли войната?"

 

Гледам Ивцата и Росен.

Президентът ще е грозен!

Чакам сетната завеса

в тази скапана пиеса!

© Сандостен Калций All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Логиката на последната строфа е брутална
Random works
: ??:??