Dec 2, 2020, 9:32 AM

Из " Дневникът на Арти " - Домашни детайли 2 

  Poetry
464 0 0

...
Много съм "С"таслив,
с новото ю"Л"ганче,
от о"Л"ех костелив
п"Л"евъ"Л"нах се в котанче.
Мекичко и като мен е златно,
пухено, до"Л"и и наоб"Л"атно...
Мама купи ми го днес,
аз съм глезения пес,
щом слушкам,
миличко се гушкам...
Не гъквам, 
освен ако си п"Л"ед в"Л"атата,
не млъквам,
"Л"ъмжа - д"Л"ъпнеш ли ми сабя опашата.
Обичам к"Л"аставица за салата
и м"Л"азя лук и чесън в за"Л"завата.
Ха"Л"акте"Л"ът ми - мекошав,
но само ако милвате ме по главата,
иначе съм тежък н"Л"ав,
кога ми "Л"ежите ноктята.
Защо гово"Л"я ви така,
езикът ми поизго"Л"я,
попа"Л"ата го"Л"еща
изсъ"Л"бах бъ"Л"зо,
щом доставиха ми я нас"Л"еща.
Лакомник - за манджите на мама,
сухата х"Л"ана - давайте с наг"Л"ада-а-а...!

© Красимира Генева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??