Feb 2, 2021, 1:07 PM

Из " Дневникът на Арти " - Копнежи 

  Poetry
405 0 1

...
Обещанието в предната година
влезе с пълна сила:
аз и моята дружина,
там - на морската градина,
дето " Синьо лято" се намира,
в красиво Царево ще бъдем четирима!
Няма, пак, да драпам Стара планина
с мощната кола,
от години чакам да я посетя - 
Бети, принцесата на моята душа.
Първо - ще се запознаем,
второ - по плажа ще се размотаем
на лунна светлина,
ще залумкат златните ни сърчица...
Трето... Ееее, няма всичко да изложа в план,
ще ѝ предложа да я взема в моя клан.
Ох, започвам да мечтая,
мислите главата ми замая...
Два сезона трябва да се превъртят
и тръгвам аз на път.

© Красимира Генева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??