Feb 4, 2024, 1:50 PM

Из „Съвременен тълковен речник“ 

  Poetry
61 0 0

1. Демокрация – Демо-но-крация,

                           Демо-крадцѝ-я

 

2. Правораз(про)давателна система –

 

                      а) Право даром не дава,

                          направо системно взема.

 

                      б) Правопродавателна

                          ситема –схема.

 

3. Институции - проституции

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??