Jan 29, 2011, 2:33 PM

Избирам теб 

  Poetry » Love
1742 1 9

Избирам теб сред този хорски крясък,
да се превърнеш в моя тишина.
Избирам теб да станеш онзи пясък,
убиващ всяка яростна вълна.

Избирам теб за остров - да отдъхна
и да намеря своя собствен мир.
Избирам теб сред всички ,
за да вдъхна на любовта вълнуващия пир.

Избирам тебе за попътен вятър,
опънал нежно моите платна
и водещ ме към истина, която
не бих намерил другаде в света.

Избирам теб отново и отново,
във тиха нощ и буен ярък ден.
Избирам теб във битката сурова.
да бъдеш онзи миг усамотен.

Избирам теб, пусни ме - нека вляза.

© Григор Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??