Jul 2, 2011, 6:12 PM

Избор 

  Poetry » Other
504 0 0

Мога да съм нежна, мога да съм зла,

мога и отрова да ти поднеса...

Мога да съм демон, страх и суета.

Мога, но не искам... Нека се спася!

 

Мога да ти давам смях и топлина.

Може да не искам да ти устоя.

Можеш да ме имаш с страх и със вина.

Може, но не искай да се примиря.

 

Страхове и болка - всичко забрави.

С грижа ме обсебвай и ме съхрани.

В миг да избуяват нашите мечти

и да се стопяват всички "може би".

 

Колкото да казваш, че си преживял,

искреност и нежност ти не си ми дал.

Щом не можеш с обич да ме сътвориш,

може и самотен да се провалиш.

 

Няма и причина да си толкоз горд,

с обич се налучква верния акорд.

Песен от душата трудно се реди,

но - веднъж запята - винаги звучи.

 

© Силвия Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??