Jul 29, 2011, 10:29 PM

Избор 

  Poetry » Phylosophy
638 0 0

Човек намира красотата в живота на различни места.

Някой обича хората и любовта, която те мога да даряват.

Друг обича животните и тяхната преданост.

Трети обича природата и нейната красота, хармония и може би преходност.

 

Какво обичаш ти е, само право на теб да решиш.

Може да избереш всичко или нищо, но трябва да знаеш винаги.

За да се чувстваш щастлив, трябва да може да взиждаш красивото.

За да получаваш любов, трябва да можеш и да даряваш.

 

В природата, в живота, всичко е свързано.

Няма една истина, няма един път.

Кой път ще поемеш е твой избор.

Аз ще направя моя, направи го и ти!

 

"Избор" YP

 

© Юлиян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??