Jun 5, 2006, 5:54 PM

Избор 

  Poetry
1456 0 20
Избор

Не съжалявай, късно е сега
и не плачи, ти нямаш право.
Надявай се, че пътя, който си избра
е твоят избор, той остава.

Не го приемай като грешка,
защото няма кой да я прости.
От себе си поискай прошка,
но ти самата вече си прости.

Създадени сме да избираме
сами, със помощ или без.
Понякога пред избора се спираме,
тъй както ти направи днес.

И чакаме от времето да ни помогне,
но то, пък, чака нас да се съвземем.
И все пак някак смогваме,
решението си трудно да вземем.

Дори, когато времето замръзне,
ти избери да разтопиш леда,
дори животът ти да се изплъзва,
ти избери да заживееш в любовта.


© Екатерина Банска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??