Sep 2, 2014, 9:23 AM

Избори по никое време... 

  Poetry » Civilian
288 0 0

 

Избори по никое време...

    На всички български пишман политици и пишман

кандидат политици,  на пиянска глава решили, че

могат да управляват Държава...

 

Един ли в кръчмата Ербап

се кани да ни управлява

след изборите на майтап

и с цялата BG държава...

 

Един ли недодялан ръб

за храненик на фиска,

е мераклия и зад гръб

партиен се натиска...

 

... От свои, боже ни пази,

и свещи ще ти палим-

не се боиме от врази,

с тях можем да се справим,

 

но „нашите” са от тесто

объркано изпървом

и две: не е едно с едно,

щом тям ли не отърва.!...

 

Те някакъв са странен вид

и как да ги опиша,

но много жизнен са хибрид

на : Франкенщайн и Вишну...

 

Там някой бил на нещо бос,

то- я бардак, я медия,

но имам аз един въпрос

и ровя в уикипедия:

 

- Къде е учил до сега

той, как се управлява

но не пиянски, на шега,

а истински Държава?...

 

Защо решил е, че това

е все едно да караш

каруца с крадени дърва-

пазарно да продаваш?...

 

Коста Качев,

02.09.2014.

© Коста Качев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??