Jan 26, 2010, 3:47 PM

Изборът на душата 

  Poetry
664 0 1

 

Сърцето ти сега е раздвоено,
чудиш се кое да избереш?
Дали любов чиста от сърцето,
или обич, за която да умреш?

 

Сърцето ти сега е толкоз тъжно,
потънало е в мисли и сълзи,
които никога не ще изплачеш
пред други хора ти, нали?

 

Сърцето ти така е тъжно,
самотно, празно и сломено,
колко е тъжно

то да бъде тъй раздвоено.

 

С едната любов непрогледна
ще имаш радост. А дали ще боли?
Защото без да искаш, случайно,
сбъркал си момичето ти!

 

С другата ще имаш радост,
толкова чиста от твоята душа.
Но тук е моментът ти да избираш
пътя на твоята душа.

© Бойка Миркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • начи.... тук кат' са обърках:

    Дали любов чиста от сърцето,
    или обич, за която да умреш?

    и до края не сварих да загрея

    ше прощаваш, ама е нежно да кажа - слабо е.
Random works
: ??:??