Aug 20, 2007, 9:15 AM

Избягах  

  Poetry
550 0 0
Избягах!
Страхът ми проговори,
а силно за теб молеше сърцето.
Избягах!
За момент забравих какво е 
смелостта.
Запечатах в главата си
картината на нашата близост.
Избягах!
Но последен спомен със себе си
носех.

© Кристина Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??