Apr 22, 2016, 8:43 AM

Изчезнала любов 

  Poetry » Love
338 0 1

Окапаха душите ни насън,
от полет към небето на надеждата.
Щом болката е споменът от гръм,
от удара на късните ни нежности.

 

И огънят е силата от звън,
в раните, пулсиращи от бездната - 
на чувствата, прободени от трън,
защото любовта ни е изчезнала!

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??