Mar 19, 2013, 11:08 AM

Изчезни 

  Poetry » Other
474 0 0

1 Твоята сила е нейната слабост,
твоята болка е нейната радост,
когато си тъжен стресиран и слаб,
тогава тя е на коледен обяд
и не можеш да се бориш, не можеш да победиш,
единствено можеш силно да изкрещиш!

 

Пр. Изчезни /2
изчезни от живота ми ти,
от тази земя изчезни, изчезни
и за мене забрави.

 

2 Тровеше ме години наред,
оръжие нямах, дори пистолет,
на тебе искам аз сега
силно да изкрещя

 

Пр.

 

3 Унищожение, болка и много беди
ден след ден ми носеше ти,
не искам да те виждам дори и насън,
тук ли си още? Марш навън!

Пр.

© Димитър Попов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??