Nov 14, 2015, 6:57 PM

Издѝша 

  Poetry » Phylosophy
299 0 0

                                                                   понякога усеща
                                                                        че издѝша

 

                                                                     и че изчерпва
                                                                  пѝсарската нѝша

 

                                                                   но въпреки това
                                                                     не се отказва

 

                                                                    защото словото
                                                                      миропомазва

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??