May 24, 2009, 8:03 PM

Издълбано... 

  Poetry » Love
623 0 0

В сърцето си дълбах
да ти направя място.
Но свърших ли, разбрах,
че там за теб е тясно.

Сега във мен тъмнее яма
и вятър леден ме приспива…
Изстива всичко щом те няма,
а спомените ме убиват.

Дълбах в сърцето си горещо,
за да имаш място да се скриеш…
Ще запечатам последната ни среща,
в която ти… ще ме убиеш.
24.05.2009

© Сиси Валентинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??