Feb 15, 2010, 10:38 AM

Изгарям 

  Poetry » Love
1127 1 3
Изгарям!
Не чувстваш ли!?
Изгарям!
А щеше ми се вече да съм пепел.
От бурен вятър да се нося,
да бъда само спомен непотребен.
 
Потъвам!
Не виждаш ли?
Потъвам!
Без въздух съм, а дъно няма .
Една протегната ръка ми трябва само.
една ръка, но и сърце голямо.
 
 
Замръзвам!
Не чувстваш ли!?
Замръзвам!
От студ край тебе цялата треперя.
Не ме вини, че аз съм друга.
И мъртва да съм,
пак ще те намеря.
 

© Галина Матева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??