Jul 5, 2009, 6:46 PM

Изгори 09 сенрю 

  Poetry » East forms
437 0 4

 

 

Юлска дъга

без конкуренция

бюлетините са безцветни

 

+   +    +

 

Неделна литургия

икони без процепи

пусто е

 

+      +   +

 

Пред преизподните урни

молят се коленичили политици

катранът да е от мед

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??