Feb 2, 2021, 1:06 PM

Изгрев 

  Poetry
619 0 2

Красиво утро, тишина...

Смълчан, отстъпва януари.

В магията на ранина

пристъпва плахо февруари.

 

Зората в багри светлина

рисува приказна картина...

А в мен изгряват сто слънца,

че теб те има, теб те има!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??