Apr 7, 2023, 6:20 PM

Изгубен недоспал шаман 

  Poetry » Humour, Phylosophy
363 0 0

Измислям си нови магии,

без да знам дали и как работят.

Просто някакси сърби ме

Да счупвам на хората покоя.

 

Ще бродя несъзнати пътища

в търсене на скрито злато.

Ще горя метафори кат' въглища

да храня мойто мазно блато.

 

Предизвиквам очевидната реалност

със всякакви провокации.

Бунтувам се срещу всяка баналност

И обърквам всички предвидени знаци.

 

Очертавам бъдещите приключения

в кръгове от най-силните безсмислици.

Горя на клада болните си творения

и давам живот на всички измислици.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??