Dec 20, 2008, 9:38 AM

Изгубена 

  Poetry » Love
419 0 3
на М...
Сънувам гласа ти – 
безмерно красив е и сладък дъждът е 
от думите нежни и режещи в мен.
Сънувам лицето ти –
погледа властен, усмивките страстни,
които ми даде... и порива силен...
Нелепо оставени будят ме спомени,
плачещи рани стенат мечти.
Дано ме извикат от пустото нищо...
Дано ме намерят нова, пречистена,
покорно изгубена, палава в Теб...
Рисувам те... Истина...


© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??