Oct 21, 2015, 9:56 PM

Изгубена 

  Poetry
546 0 2

 

Изгубена

 

Простих ти - нали на това ни учат,
да бъдеме добри и да простим,
но на мен не мога да простя си,
а днес и двамата ще си платим.

 

Зарязах аз мечтите си по пътя,
с тебе продължих напред,
но товарът страшно ми тежеше,
а хоризонтът става все по-блед...

 

И днес реших - край пътя ще поседна,
на отдих малък ще се отдада,
със спомените огън ще запаля,
да стопля грешна и изгубена душа!

© Деница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??