Nov 4, 2016, 5:17 PM

Изгубена 

  Poetry » Free verse
354 0 0

Изгубена в света на думите
Аз търся себе си
Но не се откривам в полумрака
Думите хвърчат около мен
Образувайки торнадо
И се въртя в кръг
Главата ми се замайва
Погледът ми се замъглява
Чувствам се изгубена
Губя представа за времето
И забравям коя съм
Крилете ми порастват
Превръщам се в птица
И отлитам  

© Katherine All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??