Feb 16, 2010, 2:24 PM

Изгубени 

  Poetry » Love
425 0 1

Изгубихме се във града голям,

щом станахме си двамата далечни,

остана ти сама, аз - сам,

а мислехме си чувствата за вечни.

 

Нима пространството е важно,

в краката ни полегнал бе светът,

изглеждаше ни всичко маловажно,

ръцете ни щом спираха дъхът.

 

Но ето че изгубихме се тука,

пътечката изстина между нас,

красивото превърна ли се в скука,

часовникът удари сетен час.

 

 

*Но ето че изгубихме се тука,

  във този град на старите мечти,

  потърсихме ли ги във друг и друга,

  пътечката ни обща отлети.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??