Природата, най-велик художник
творците-ние
жертва на престъпление
Без раздяла споделена
до живот, като изгнание
за когото съди
без прощаване ще бъде му мъчение
Някой ден ще ме намериш
на място, което обичам да ходя
въпроси питам себе си
на неща, които никога не ще узная
Какво оставя ми да намеря
защото трябва ми още малко
трябва ми малко време
и да ми казват, че не е истина...
Не оцених, че имах причина
абстрахирана от спекулации
да бъда с теб поне още ден
да живея с това престъпление...
на времето... и жертвата да бъда... аз...
... липсваш ми...
на тази песен водопад Ниагара ще бледнее
пред моите сълзи-камъни от песъчинки
тежат, като спомени
на дъно, студено от съдби!
липсваш ми ...
© Stew Carrey All rights reserved.