Jan 10, 2010, 12:50 PM

Изходът 

  Poetry
870 0 11

Не виждам светлината на края на тунела,
а може би тунелът без изход е направен?
Нима тук всяка педя тъмата е превзела
и всеки слънчев лъч е станал роб безправен?

Тъмно е. Нагарча, а сладкото бледнее.
Повтарят цветовете една и съща гама.
Омръзна ми да търся. А изходът къде е?
Не вярвам той да липсва, но зная, че го няма.

© Петя Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??