Jan 25, 2008, 12:08 PM

Изживени удоволствия 

  Poetry » Love
964 0 3
 

Изживени удоволствия

 

 

Блъскат се в ума ми стари спомени

за отминалите дни.

Вдъхновяват ме за нови подвизи,

но...  уви !

Сега съм вече нов човек,

заобиколен от нови приятели.

Мъча се да отблъсна приятните спомени,

но ме връхлитат отново и отново.

Как хубаво беше тогава,

но...  и сега не е за изпускане.

Останаха ми за тях да ми напомнят

само белите косъмчета в косата ми.

А някой казваше, че това е от

приятни изживени удоволствия.

© Гри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??