Jun 7, 2014, 10:58 PM  

Изживяване 

  Poetry » Other
628 0 1

Пак стоя до късно навън,
пак нямам спомени от сън,
навън се съмна и светлината лицето ми озари,
търсейки нещо в душата ми, пълна със мечти.

 

Лесно аз не се предавам,
силно емоциите си изживявам,
но за действията си не съжалявам 
и вярна на себе си докрай оставам.

© Александра Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??