Jan 3, 2009, 6:50 AM

Изкарвам те извън контрол 

  Poetry » Love
504 0 2
Истината ми изнервя те до край,
опитваш се да ме забравиш,
но извън контрол излизаш май,
искаш ли да ме оставиш?

Животът ти отдавна не е подреден,
проблемите стоят си, ти отново бягаш,
искаш всичко - нямаш мен
и пак самотен лягаш.

Тактиката ти при мене не помага,
аз съм истинска, а ти играеш,
аз те чаках, ти избяга,
колко далече съм вече не знаеш.

Загуби ме, сега върви,
аз вече няма да говоря даже,
намери си някоя, която да мълчи,
защото няма да има какво да ти каже...

© Нямам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??