Oct 27, 2010, 7:53 PM

Изкуството 

  Poetry
469 0 2
Че ти си тук е вече нещо,
но другите дали го знаят?
Гори, та да им е горещо
и няма как те да нехаят!

© Ивайло Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??