Jul 27, 2016, 10:57 PM

Излекувай ме, Боже 

  Poetry » Other
236 0 4

Излекувай ме, Боже, от духовната бедност!

Имам нужда, потребност, потребност.

Ще чета, ще се радвам на буквите наши.

Ще се пробвам да пиша.

Ще мисля, ще зная, как да опиша живота до края.

Какво преживях?

Какво премълчах?

Какво сътворих?

Какво прегреших?

Любов сътворих.

Душа изгорих.

Пред теб съгреших.


 

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??