Nov 20, 2008, 9:59 AM

Излишна 

  Poetry
824 0 15



Преди да те срещна

се лутах безцелно.

През мене преминаха

дивите граници

на необяснимото.

Преди да те срещна

живеех премерено.

През мене изтичаха

лудите бързеи

на ежедневието.

Преди да те срещна

се чувствах излишна.

След тебе...

през мене преминаха

дивите граници

на предателството.

След тебе

през мене изтичаха

лудите бързеи

на безсънието.

След тебе...

пак съм излишна...

на себе си.

 

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??