Nov 2, 2016, 11:33 PM

Изливай ме 

  Poetry » Love
349 0 4

Като пенливо вино

къдриците ми да са по теб,

като отровно биле –

устни сладки като мед,

изливай ме през пръсти –

целуващи очи, 

остани до мен във мрака –

просто замълчи.

Изливай ме през пръсти ловки –

лунносребърни лъчи,

да не остане в мене нищо,

необичано от теб,

да не остане в тебе нищо,

неизстрадан поглед блед.

Целувката – сласт сред огън многоцветен,

целувката – отговор безмълвен и столетен...

 

02. 11. 2016 г.

 

 

 

© Teddy Daniel K. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??