Mar 2, 2013, 10:43 PM

Излияние 

  Poetry » Love
591 0 0


Излияние

 


В лицето ти намирам това желано мъжко изражение,
убива ме и хвърля ме в прегръдките ти за спасение.


В усмивката ти тихо се разтапям,
тя ме побърква, копнееща в нея се потапям.

 

Ръцете ти влудяват и така влекат ме,
прегръщат ме... отслабват пак умът ми.


По устните отново търся сладостта,
така харесва ми на щастието вкуса!

 

По брадичката ти черни косъмчета са наболи,
обичам да опират в страните мои голи,


обичам да притискаш тялото си в моето,
а аз да дращя всеки кът от твоето!

© Мони Ташева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??