The work is not suitable for people under 18 years of age.
Излизам гола на сцената,
И в стиховете се отдавам на стриптийз.,
За мен е много ценно.,
Ако отидем заедно до Парадис.
Обичам да съм омъжена през цялото време,
Цялата женственост на Кийн в атака.
Имам нужда от него като жена.,
И това е сага.
Винаги мечтая за секс.,
Нищо не мога да направя.
Когато ме докосне, ще се стопя.,
Натежава в гърдите без ограничение.
Потопете се в телата на Сплит,
Достигаме щастливия МиГ.
Обичам да се вълнувам.,
Аз съм отворена книга за секс.
Обичам безсрамието процес,
И ще излея всички чувства.
Аз съм единствената поетеса,
Пеейки фалоса на съпруга си!
© Аленка Коноваленко All rights reserved.
Поздравявам те.