Jul 5, 2009, 6:43 PM

Излъгах 

  Poetry » Love
781 0 13

От тебе не искам нищо.
Дори това, да ми бъдеш любовница.
Само в ума ми на скришно
остани недокосната.

Жени аз ще си намеря,
да ме перат и целуват.
И на всички ще бъда верен.
Но ти да ми бъдеш Съпругата.

И когато душата ти горе
прилъгват с арфи и мéдове,
тя да им отговори:
- Недейте ме. Аз съм негова.

Ако не искаш - няма
да се сбогувам дълго.
Всичко ти казах. Само
за любовницата излъгах.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??