Jul 14, 2009, 12:25 PM

Излъгах самотата си 

  Poetry
745 0 4


Излъгах самотата си

 


Излъгах самотата си със тебе,

колкото поне за миг да спре

онази тиха болка във очите,

която никой не посмя да разбере.

Излъгах красотата с бяла риза,

за да запаля свещ от твоите ръце.

Макар да свети, тя никога не стопля,

защото просто ореол не се краде.

 

© Мари Пиф All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??