Aug 29, 2006, 8:25 PM

*Излъгана* 

  Poetry
655 0 6

Излъгана, остави ме да плача в тишината;

И плача аз, теб мразеща, красив подлец!

Ранена, накърнена, омърсена,

От теб, мръснико и от твойте собствени ръце...


Оплетена в измамите ти блъскам се в стената,

Опитвайки се да забравя твоят лик...

Но как забравя се такава рана,

Когато ножът остър още във гърба, забит седи?... 


Излъгана, предадох вярата си на един лъжец,
Най-сладкодумния и най-безскрупулен крадец...

Окрадена, измамена, предадена,

От теб страхливецо, от твойте стъклени очи...

....................................................................................................

Излъгана, треперя в ъгъла като подплашено кутре,
Останало без въздух от ритника на безмилостно дете...

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??