Apr 29, 2009, 8:25 PM

Измама 

  Poetry » Love
559 0 0

Измама


Ще бродиш по пътища...
Ще сънуваш сънища,
но мен ще ме няма...
Ще виждаш навсякъде очите ми,
в дъжда ще броиш сълзите ми,

но мен ще ме няма...
В теб ще звучи гласът ми,

при теб ще идва сънят ми,

но мен ще ме няма...

Всичко ще е само измама!

© Елица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??