Наблюдавам те, скъпа, да знаеш...
Сякаш имаш десетки лица...
Ту си пламенна, ту пък нехаеш,
задушена докрай в ревността...
Ту си майчина - ласкаво чудо...
Всеотдайна, нежна и мила...
Ту си пламенна, страстна и луда...
Безразсъдно първична и дива...
Все към тебе пътувам, измамнице...
Все към тебе, любов, а не зная
закъснявам ли, или избързвам,
и дали ще се срещнем в безкрая...
© Сиси All rights reserved.