Jul 1, 2014, 11:44 PM

Измамници 

  Poetry » Civilian
459 1 0

ИЗМАМНИЦИ

 

Политици, олигарси, мафиоти -

всички са обхванати от бяс.

Като изгладнели, виещи койоти,

се боричкат за пари и власт.

 

А зловонна политическа помия

всеки ден безропотно ядем.

Тази безпросветна свинска лакомия

в ада черен ще ни отведе.

 

Кой да брани интересите народни?

Май шегувате се с мене днес.

Щом искри на свяст в сърцата любородни

няма, как да имаме прогрес?

 

Но... лекарство се намира в този спор!

Да! Навсякъде наричат го топор!

© Радко Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??