Oct 21, 2008, 10:16 AM

Измамник 

  Poetry
860 0 4
                      С поглед влюбен недей да ме гледаш,
                      в тези очи, зная, се крие коварство.
                      Специална покана да тръгваш ли чакаш,
                      или безгранично е твойто нахалство?

                      Целувка за сбогом недей да си просиш,
                      нежност от други наивни търси.
                      Когато трябваше любовта ми да пазиш,
                      ти какво я направи, на прах я разби?!

                      В искрени чувства недей да се вричаш,
                      вярата в тебе отдавна я няма.
                      Ти си измамник,  не  мисли да отричаш,
                      а някога тичах към тебе  засмяна.

                      Тръгвай веднага, недей да се спираш,
                      любов закъсняла не ми е във нужда.
                      Ще ме гониш, без да ме достигаш,
                      ще бъда непозната, идеална, но чужда.

© Радостина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??