Apr 5, 2017, 1:40 AM

Измислици 

  Poetry » Civilian
194 1 0

Просто е
човек да е истински.
Да не казва празни измислици
защото някой 
може би страда от тях.

 

Сърцето ми
е пълно с лъжите им.
На хора, които
не са ме обичали
играли си с мен
и правили ме за смях.

 

Всяка приказка има край
и понякога е по-добре така.
В живота няма "обаче" и "май"
и не е за всеки човек любовта.

 

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??