Dec 8, 2007, 1:36 PM

Измяна 

  Poetry » Love
492 0 4

Болката, пропита с измама,

тъгата, причинена от двама,

сърцето ми руши

и дъха ми притаи.

Да те обичам искам още,

но сърцето крещи и се моли -``Върви си`` то казва, разбра ли

и да те види повече  не мечтае.

Ала как се забравя таз любов измамна,

в която онази нощ пропадна,

видях в очите ти жар,

но не към мен,

а към тази, която беше забравил,

но само в мечтите намразил.

Твърдеше, че за тебе вече е нищо,

а сега те гледам, че я целуваш,

мислиш, че нищо не знам, но грешиш,

мислиш, че ако разбера, ще простя,

но любовта е едно,

а измяната с друга, която ми причини,

как да забравят мойте очи.

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??