May 19, 2018, 9:52 AM  

Измяна 

  Poetry » Other
609 6 0

Петно като надгробен знак

по булчинската ми одежда

крия. Днес бебешко легло-близнак

змия двуглава пренарежда.

 

Да бях ранена по отрано,

змията можех да убия.

Но ровя в раната от ляво,

та с кръв петното да покрия.

 

© Даниела All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??