Nov 30, 2006, 12:17 AM

Изневяра 

  Poetry
556 0 2
Къде грешим - да има изневяра.
Къде отива - всичко между нас.
Къде отиващ? Аз загубвам вяра.
Къде отиде - няма ли любов за нас.

Тя ще да е красавица тогава,
но няма да обича като мен
и няма да те люби до забрава
и ще съжаляваш някой ден.

Тя никога не ще узнае
ще бъде мила,обичана,добра,
но това ще бъде само за да те омае
и ще видиш, че няма смисъл в това.

Върви! Не мога да те спра.
Аз нямам вече сили,
но ще се преборя, не мога да търпя
щом вече любовта сме я убили!

© Магдалена Русланова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Така е!-много пъти половинките ни се изкущават да се отдадът на инневярата...и се отдават!!!
  • Ооооо, какви въпроси си задаваш! Изневярата...старата познайница. По-лошо е да изневерим на себе си! Поздрави
Random works
: ??:??